Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?
Igen | Nem
Enter

Reggeli közösségi buzizás

Erre kellett kelnem, hogy a Kívül tágasabb blogoldal lehozott egy levelet, amiben egy apa ír a fiának, hogy nem kell szégyenkeznie a saját szülei előtt,  sőt, baszott jól mutatnak együtt a barátjával. Ugyan a poszt szerzői is megpendítik a levél bullshit faktorát, hogy az egész csak kamu, ne adj isten valami meleg propaganda, de amit a homofób kommentelők elműveltek, na az valami félelem. Nem nagyon értem, mire föl ez a buzizás.

Csak, hogy más mondásával és látásmódjával takarózzak, Louie CK – aki amúgy magyar származású amcsi stand up komikus, kb. a legjobb a szakmában – találta azt mondani, hogy “nem értem miért morognak az emberek a melegek miatt, elvégre nem az van, hogy heterók kertjébe járnak át leszopni egymást.” Na, hát pont ezt a véleményt osztom én is. Ellenben a köcsög kommentelők, akik nem ismernek se Istent, se embert, gondolkodás nélkül buzi fasszopóznak egy olyan szöveg láttán, amiben aztán tényleg semmi kivetnivaló nincs. Aztán a nagy hévben már nem is a kedves heteró papa meleg fiának írt könnyfakasztó, szívet melengető sorait fikázzák, hanem sorstárs kommentelőkön élik ki aberrációjukat, ha már az asszonyverés úgy sincs napirenden manapság.

Nem kampányolok én a szivárványos szebb jövő mellett, csak az emberi gonoszságot és az értelmetlen kurvaanyázást nem tudom akceptálni. Sajnálom. Lehet ezért engem ekézni, elővenni majd egy jövőbeni állásinterjún, de tartom magam ahhoz, hogy egymást lefasszopóbuzigecizni csak pontosan és szépen érdemes, mert érvek nélkül mit sem ér a trágár szavak tömkelege, az csak úgy marad meg, mint üres pocskondiázás egy bébipöcsű impotens szájából, aki csak a buzikra képes verni a nyálát. Már bocsánat.

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!