Enter

A Nagy Duett meg a Gangnam Style

Nem is értem hogy, de a héten még egy fikázó megnyilvánulással sem találkoztam, ami a vasárnap leadott SuperTV2 A Nagy Duett című műsorának fenomenális performance-át illeti, történetesen Gáspár – Há’de nincs levegőm – Laci és Mónika Show Mónika közösen előadott Gangnam syle-ozása kapcsán. Na jó, a comment:com különösebb hozzáfűznivaló nélkül megosztotta a videót. Ahogy most én is, aztán jöjjön az eke. (A beágyazást előre kérésre megtiltotta anyám a feltöltő, úgyhogy a youtube-on kell nézelődni, bocsánat.)

https://www.youtube.com/watch?v=n29csj_J04c

Nos, ez ugyan nem az eredeti, teljes produkció volt, de jobb is így, hogy az aktív műsorvezetőjének kényszeres magasztalásával egybekötve láthatjuk az anyagot. Még mielőtt belecsapnánk, az Aktív amúgy azt is megmutatta, ahogy az ex-RTL klubos Mónika és Gáspár Laci fonetikusan tanulják a Gangnam Style szövegét. Az ugye ebből a kis snittből is kiderült, hogy nem sikerült anyanyelvi szintű produkcióra feltornászni a Gangnam Style-t. De hát ez van, szegény ember dízel gőz, ahogy azt tudjuk. A látottakon azért vagyok kiakadva, mert egyrészt minek ilyen műsor? Mondjuk azt sem vágom, hogy az ősellenség RTL klubnak is minek kell megint még egy  Szombat esti láz? Elképzelni nem tudom, ahogy nézők tömkelegét bevonzaná a táncoló celebek látványa, de talán ezen meglátásaim miatt nem hívnak úgy, hogy Kolosi Péter. Sőt azt is elárulom, hogy nem egy marketing iroda legfelsőbb emeletén ülök a vezérigazgatói székben, hogy vágjam, mit imádna a nép, de orrba szájba. Persze talán az a legnagyobb baj, hogy a potenciális fogyasztót magam elé vizualizálva csakis magamat látom sokszorosítva. Fiatal, életerős, nagy faszú férfiakat.

Na, de visszakanyarodva. Gáspár Laci hibátlanul hozta a helyi Janit. De könyörgöm, miért kell újra felpakolni a lejárt lemezt? A Gangnam Style már nagyon nem metál. Na, nesze nekem, íme hát az újítás. A Nagy Duett is öregbíti a Harlem Shake-et, ami az én szememben cirka 4 videó után elvesztette a humorforrását, de hát isten barmai lassan őrölnek, ahogy mondani szokás. Tessék lássék!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább a NLCafé oldalra!